العاب فلاش

                   
صفحة 9 من 13 الأولىالأولى 12345678910111213 الأخيرةالأخيرة
النتائج 161 إلى 180 من 242
  1. #161
    عضو ذهبي الصورة الرمزية حنون*
    تاريخ التسجيل
    Sep 2008
    المشاركات
    15,941
    مقالات المدونة
    15
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    702

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سبحانك ربي و بحمدك مشاهدة المشاركة
    تسلم ايديكي و عيونك ع الوصفات الجميله
    كنت احب اعرف طريقة عمل التورته زي اللي بتتباع يعني اد ايه هشه و خفيفه

    اختي الغالية
    من عيوني يا قمر
    حالا تكون عند اجمل تورتة
    نورتي موضوعي يا غالية


    اللهم استرنا فوق الارض وتحت الارض ويوم العرض عليك

    مدونتي


    مصحف جميل جدا بعدة اصوات




  2. #162
    عضو ذهبي الصورة الرمزية حنون*
    تاريخ التسجيل
    Sep 2008
    المشاركات
    15,941
    مقالات المدونة
    15
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    702

    افتراضي

    اسهل وأحلي تورتة
    إليكم الطريقة :

    أولاً
    المقادير :

    6 بيضات
    كوب وربع سكر بودرة
    باكو فانيليا
    كوب وربع دقيق
    ملعقتين بيكينج باودر
    للتزيين شوكولاتة كاكاو
    كريم شانتيه
    مربي
    جوز هند مبشور
    كوب عصير برتقال أو أي عصير آخر


    الطريقة :



    يخلط البيض والسكر والفانيليا في المضرب الكهربائي
    تستمر في الخفق حتي يصبح الخليط مثل الكريمة
    (بعدها يوقف استعمال المضرب )

    بعد ذلك ينخل الدقيق والبيكينج باودر ويضاف بالتدريج لخليط البيض والسكر
    ويتم التحريك بواسطة ملعقة خشبية
    ونحرك الخليط علي شكل رقم ثمانية باللغة الإنجليزية

    بعد أن يمتزج الخليط جيداً يدهن القالب بالزيت أو الزبدة مع الدقيق


    صب الخليط في القالب

    ثم يدخل الفرن الذي تم تجهيزه وتسخينه مسبقاً إلي درجة حرارة
    180
    وعند وضع الكيكة نتركها حتي مرور عشرين دقيقة
    بدون فتح الفرن

    حتي مرور عشرين دقيقة أخري

    حتي يبدأ لون الكيكة في الاحمرار وتصبح أقرب إلي اللون الذهبي أو البني

    بعدها يمكنك اختبارها بواسطة السكين
    وتترك حتي تبرد

    يسقي كل جزء بواسطة العصير ثم توضع الكريمة المخفوقة
    و

    مربي الفراولة

    ويوضع الجزءان فوق بعضهما وتغطي من الخارج بكريم الشانتيه الأبيض

    وبواسطة ماكينة تذويب الشوكولاته لعمل الحروف ودوائر صغيرة علي أطراف الكيكة علي شكل حبة القهوة بواسطة قوالب ماكينة الشوكولاته
    وبالهناء والشفاء

    والآن الصــــــــــور



    وهذي صورة أكبر للكيكة



    اللهم استرنا فوق الارض وتحت الارض ويوم العرض عليك

    مدونتي


    مصحف جميل جدا بعدة اصوات




  3. #163
    عضو ذهبي الصورة الرمزية حنون*
    تاريخ التسجيل
    Sep 2008
    المشاركات
    15,941
    مقالات المدونة
    15
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    702

    افتراضي

    وده الفيديو يا قمر
    علشان يسهل لك اكثر










    التعديل الأخير تم بواسطة حنون* ; 28-04-2012 الساعة 10:35 PM

    اللهم استرنا فوق الارض وتحت الارض ويوم العرض عليك

    مدونتي


    مصحف جميل جدا بعدة اصوات




  4. #164
    عضو ذهبي الصورة الرمزية حنون*
    تاريخ التسجيل
    Sep 2008
    المشاركات
    15,941
    مقالات المدونة
    15
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    702

    افتراضي



    طريقة عمل التورته بالخطوات و الصور .. ثانى طريقة





    المقادير..


    10 بيضات متوسطه..بدرجة حرارة الغرفه
    2 كوب الا ربع سكر بودره منخول ناعم..
    2 كوب دقيق
    فانليا..



    لا يوجد بيكنج بودر في الكيك الاسنفجي ...الاعتماد الاساسي على الهواء الذي يدخل اثناء خفق البيض..



    الطريقة

    اول خطوه بفصل البياض عن الصفار..و بخفق كلا منهما مع نصف كمية السكر..السر الاول







    ده شكل الصفار بعد الخفق..





    و ده البياض بالسكر و بيسمى المرنج..



    بعدين بضيف البياض الي الصفار و بعدين بضيف الدقيق بخفة شديده على حوالي خمس دفعات و ده شكل الكيك و تلاحظون مدى هشاشته..و خفته..و دي احد اهم اسراره





    و يصب في القالب و يفضل ان يكون قالب جداره عال ان لم يتواجد فلا توجد اي مشكله ..فتوضع الكيكه في قالب مناسب..بعد دهنها بالسمن و الدقيق.





    بدخلها في فرن ساخن و بعدين بهدي عليها النار حوالي 50 دقيقه و بعدين بطفي الفرن و اتركها بداخله عشان لما تقابل هواء بارد مباشرة بتهبط فبتركها حوالي 20 دقيقه و بعدين اقبها على منخل سلك.







    و بعدين ابدأ في التزيين...








    استخدمت شرائح خوخ..
    كريز اخضر..
    فراوله مغطاه بالشيكولاته السائلة..
    شرائح تفاح..
    كريم شانيه ابيض و بالشيكولاته..
    ثلاث اصابع من بسكويت الشيكولاته او جلاسكي فلوتس..
    رقائق جلاتين للتلميع ان لم يتوفر لديكم فبالامكان استخدام جيلي هذا يعطي لمعه للتزين و يحافظ علية متماسك..
    بقسم الكيك نصفين و بضيف الكريم شانتيه الابيض..



    لم استطيع تصوير مراحل التزيين لاني يدي كانت مشغوله..
    فمعذرة..انا غطيتها اولا بالكريمه البيضاء و بعدين عملت طبقات من الخوخ و التفاخ و الفراوله..












    شكلها بعد التقطيع



    اللهم استرنا فوق الارض وتحت الارض ويوم العرض عليك

    مدونتي


    مصحف جميل جدا بعدة اصوات




  5. #165
    الفائزة الثانية بمواهب الرسم والقصة ساحات لمسات تحت العشرين - عضوة نشيطة لشهر يوليو 2012 الصورة الرمزية ♥ الاء ♥
    تاريخ التسجيل
    Jan 2012
    المشاركات
    7,922
    مقالات المدونة
    2
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    368

    I13

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حنون* مشاهدة المشاركة
    طبق اليوم
    نيويورك فرايز



    طريقة سهلة جدا وطعمها رائع


    بطاطس اصابع محمرة
    فلفل اخضر مقطع
    طماطم مقطعة
    بصلة مفرومة
    صلصة طماطم
    لحم مفروم
    ملح وفلفل
    ساور كريم
    جبن بارميزيان مبشور


    Click this bar to view the full image.


    الطريقة
    يشوح البصل على النار مع الزبد او الزيت
    نضع اللحم المفروم ونقلب
    تضاف صلصة الطماطم ويترك الخليط حتى ينضج

    في طبق التقديم نضع البطاطس المحمرة
    ثم فوقها اللحم المفروم
    ثم ساور كريم
    Click this bar to view the full image.

    نضيف الفلفل والطماطم



    نضع الجبن البارميزيان المبشور

    Click this bar to view the full image.


    نجمل بقطع البطاطس المحمرة ويقدم بهذا الشكل

    Click this bar to view the full image.



    ثالثا الكباب

    لحم مفروم
    بصل مبشور
    بهارات مشاوى او كباب
    فلفل اسود وملح
    شوية كسبرة ناشفة
    وقطعة توست مبللة بماء او حليب نعصرها كويس ونضيفها للخليط

    طبعا يفضل انا تحطيهم فى المولينكس يجيك جى المطاعم ماسك وحلو او تعجنيه باليد عادى
    نشكلهم بستخدام غرافة الشوربى او اى شى عريض ملعقة خشب على شان يجيك من الوسط فاضى
    وينضج بسرعة

    Click this bar to view the full image.

    وبعد تشكيل اللحم يوضع في الثلاجة حتى يتماسك
    ثم يدهن بالزيت ويتم ويشوى في الشواية
    وبالهناء والشفاء

    منقوووووووووووووووووووووول


    .....................


  6. #166
    عضو ذهبي الصورة الرمزية حنون*
    تاريخ التسجيل
    Sep 2008
    المشاركات
    15,941
    مقالات المدونة
    15
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    702

    افتراضي

    اختي الغالية لا اله الا الله
    ربنا يخليك حبيبتي
    ويبارك لك في والدتك الغالية
    شطورة يا قمر
    برافو عليك
    اما عن كيك البرتقال
    لما تحمر من فوق والقلب ني
    بتبقي الحرارة شديدة حبتين
    قللي حرارة الفرن شويه
    علشان تستوي براحتها
    اهم حاجة تكوني واخدة المقادير صح
    جربي يا جميييييييييييل وقوليلي النتيجة
    وتسلم يداك مقدما يا قمر


    اللهم استرنا فوق الارض وتحت الارض ويوم العرض عليك

    مدونتي


    مصحف جميل جدا بعدة اصوات




  7. #167
    الفائزة الثانية بمواهب الرسم والقصة ساحات لمسات تحت العشرين - عضوة نشيطة لشهر يوليو 2012 الصورة الرمزية ♥ الاء ♥
    تاريخ التسجيل
    Jan 2012
    المشاركات
    7,922
    مقالات المدونة
    2
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    368

    افتراضي

    كنت بعدل المشاركة فطلعت كدة معلش عندي عطل تقريبا في حاجة معينة عالعموم بشكر حضرتك جداا


  8. #168
    الفائزة الثانية بمواهب الرسم والقصة ساحات لمسات تحت العشرين - عضوة نشيطة لشهر يوليو 2012 الصورة الرمزية ♥ الاء ♥
    تاريخ التسجيل
    Jan 2012
    المشاركات
    7,922
    مقالات المدونة
    2
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    368

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حنون* مشاهدة المشاركة


    طريقة عمل التورته بالخطوات و الصور .. ثانى طريقة





    المقادير..


    10 بيضات متوسطه..بدرجة حرارة الغرفه
    2 كوب الا ربع سكر بودره منخول ناعم..
    2 كوب دقيق
    فانليا..



    لا يوجد بيكنج بودر في الكيك الاسنفجي ...الاعتماد الاساسي على الهواء الذي يدخل اثناء خفق البيض..



    الطريقة

    اول خطوه بفصل البياض عن الصفار..و بخفق كلا منهما مع نصف كمية السكر..السر الاول







    ده شكل الصفار بعد الخفق..





    و ده البياض بالسكر و بيسمى المرنج..



    بعدين بضيف البياض الي الصفار و بعدين بضيف الدقيق بخفة شديده على حوالي خمس دفعات و ده شكل الكيك و تلاحظون مدى هشاشته..و خفته..و دي احد اهم اسراره





    و يصب في القالب و يفضل ان يكون قالب جداره عال ان لم يتواجد فلا توجد اي مشكله ..فتوضع الكيكه في قالب مناسب..بعد دهنها بالسمن و الدقيق.





    بدخلها في فرن ساخن و بعدين بهدي عليها النار حوالي 50 دقيقه و بعدين بطفي الفرن و اتركها بداخله عشان لما تقابل هواء بارد مباشرة بتهبط فبتركها حوالي 20 دقيقه و بعدين اقبها على منخل سلك.







    و بعدين ابدأ في التزيين...








    استخدمت شرائح خوخ..
    كريز اخضر..
    فراوله مغطاه بالشيكولاته السائلة..
    شرائح تفاح..
    كريم شانيه ابيض و بالشيكولاته..
    ثلاث اصابع من بسكويت الشيكولاته او جلاسكي فلوتس..
    رقائق جلاتين للتلميع ان لم يتوفر لديكم فبالامكان استخدام جيلي هذا يعطي لمعه للتزين و يحافظ علية متماسك..
    بقسم الكيك نصفين و بضيف الكريم شانتيه الابيض..



    لم استطيع تصوير مراحل التزيين لاني يدي كانت مشغوله..
    فمعذرة..انا غطيتها اولا بالكريمه البيضاء و بعدين عملت طبقات من الخوخ و التفاخ و الفراوله..












    شكلها بعد التقطيع


    تححححححححححححححححححححححححححححححفة تسلم ايدك الظاهر ان كان في عيد ميلاد
    بالهنا اااااااااااااا


  9. #169
    الفائزة الثانية بمواهب الرسم والقصة ساحات لمسات تحت العشرين - عضوة نشيطة لشهر يوليو 2012 الصورة الرمزية ♥ الاء ♥
    تاريخ التسجيل
    Jan 2012
    المشاركات
    7,922
    مقالات المدونة
    2
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    368

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حنون* مشاهدة المشاركة
    اختي الغالية لا اله الا الله
    ربنا يخليك حبيبتي
    ويبارك لك في والدتك الغالية
    شطورة يا قمر
    برافو عليك
    اما عن كيك البرتقال
    لما تحمر من فوق والقلب ني
    بتبقي الحرارة شديدة حبتين
    قللي حرارة الفرن شويه
    علشان تستوي براحتها
    اهم حاجة تكوني واخدة المقادير صح
    جربي يا جميييييييييييل وقوليلي النتيجة
    وتسلم يداك مقدما يا قمر
    حاضر هجرب واقولك النتيجة بس هتأخر في الرد لاني عندي امتحانات وما بدخلش الا قليل جدا دا لو دخلت اصلا


  10. #170
    عضو ذهبي الصورة الرمزية حنون*
    تاريخ التسجيل
    Sep 2008
    المشاركات
    15,941
    مقالات المدونة
    15
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    702

    افتراضي

    ربنا يوفقك يا قمر
    بالنجاح ياااااااااااارب


    اللهم استرنا فوق الارض وتحت الارض ويوم العرض عليك

    مدونتي


    مصحف جميل جدا بعدة اصوات




  11. #171
    الفائزة الثانية بمواهب الرسم والقصة ساحات لمسات تحت العشرين - عضوة نشيطة لشهر يوليو 2012 الصورة الرمزية ♥ الاء ♥
    تاريخ التسجيل
    Jan 2012
    المشاركات
    7,922
    مقالات المدونة
    2
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    368

    افتراضي

    امين ان شاء الله


  12. #172
    عضو ذهبي الصورة الرمزية حنون*
    تاريخ التسجيل
    Sep 2008
    المشاركات
    15,941
    مقالات المدونة
    15
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    702

    افتراضي


    اللهم استرنا فوق الارض وتحت الارض ويوم العرض عليك

    مدونتي


    مصحف جميل جدا بعدة اصوات




  13. #173
    عضو ذهبي الصورة الرمزية حنون*
    تاريخ التسجيل
    Sep 2008
    المشاركات
    15,941
    مقالات المدونة
    15
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    702

    افتراضي

    احلي كيكة شيكو لاتة


    اللهم استرنا فوق الارض وتحت الارض ويوم العرض عليك

    مدونتي


    مصحف جميل جدا بعدة اصوات




  14. #174
    عضو ذهبي الصورة الرمزية حنون*
    تاريخ التسجيل
    Sep 2008
    المشاركات
    15,941
    مقالات المدونة
    15
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    702

    افتراضي


    اللهم استرنا فوق الارض وتحت الارض ويوم العرض عليك

    مدونتي


    مصحف جميل جدا بعدة اصوات




  15. #175
    عضو ذهبي الصورة الرمزية حنون*
    تاريخ التسجيل
    Sep 2008
    المشاركات
    15,941
    مقالات المدونة
    15
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    702

    افتراضي





    اللهم استرنا فوق الارض وتحت الارض ويوم العرض عليك

    مدونتي


    مصحف جميل جدا بعدة اصوات




  16. #176
    عضو متألق الصورة الرمزية سنبلاويناية سابقآ
    تاريخ التسجيل
    Jan 2008
    المشاركات
    691
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    42

    افتراضي

    موضوع أكثر من رائع ياحنون
    نحبك فى الله
    بارك الله فيكى
    ممكن طلب ياحبيبتى فى الله
    (والدتى مريضة بالقلب ) وطبعآ لازم أكلها يكون مسلوق أو مشوى
    وأنا عايزة أنوع لها فى الأكل شوية عشان متهزقش
    المشكلة إنى خايبة فى الطبيخ شويتين
    ياريت شوية أصناف مناسبة لوالدتى أعملها لها وتكون وصفاتها سهلة وبسيطة وأنا كمان آكل منها معاها
    بس لو سمحتى حاولى تكون الأكلات دى مفيهاش بصل
    أنا مش بحبه نهاااااااااااااااائى
    وتقبلى أرق تحياتى ياحنون
    معلهش إستحملينى شوية


  17. #177
    عضو ذهبي الصورة الرمزية حنون*
    تاريخ التسجيل
    Sep 2008
    المشاركات
    15,941
    مقالات المدونة
    15
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    702

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سنبلاويناية سابقآ مشاهدة المشاركة
    موضوع أكثر من رائع ياحنون
    نحبك فى الله
    بارك الله فيكى
    ممكن طلب ياحبيبتى فى الله
    (والدتى مريضة بالقلب ) وطبعآ لازم أكلها يكون مسلوق أو مشوى
    وأنا عايزة أنوع لها فى الأكل شوية عشان متهزقش
    المشكلة إنى خايبة فى الطبيخ شويتين
    ياريت شوية أصناف مناسبة لوالدتى أعملها لها وتكون وصفاتها سهلة وبسيطة وأنا كمان آكل منها معاها
    بس لو سمحتى حاولى تكون الأكلات دى مفيهاش بصل
    أنا مش بحبه نهاااااااااااااااائى
    وتقبلى أرق تحياتى ياحنون
    معلهش إستحملينى شوية
    اختي في الله
    اولا الف سلامة للوالدة الغالية
    شفاها الله وعافاها
    من عويناتي يا جميييييييييييييل
    انسق لك بإذن الله شوية اصناف
    بس اللي صعب شوية انه يكون من غير بصل
    ده البصل اساسي
    في معظم الاصناف
    وبعدين هو شهي ومفيد جدا
    عموما هاحاول اقلل لك من البصل شوية
    ربنا ييسر الامر
    سلام مؤقت يا جمييييييييييل
    استودعك الله


    اللهم استرنا فوق الارض وتحت الارض ويوم العرض عليك

    مدونتي


    مصحف جميل جدا بعدة اصوات




  18. #178
    عضو متألق الصورة الرمزية سنبلاويناية سابقآ
    تاريخ التسجيل
    Jan 2008
    المشاركات
    691
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    42

    افتراضي

    بارك الله فيكى ياحنون
    تعبينك ويانا ياقمر
    معلهش
    جزاكى الله كل خير


  19. #179
    عضو ذهبي الصورة الرمزية حنون*
    تاريخ التسجيل
    Sep 2008
    المشاركات
    15,941
    مقالات المدونة
    15
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    702

    افتراضي

    ولا تعب ولا حاجة يا عمري
    واعتذر عن تأخري في الرد
    كنت مشغولة لشوشتي
    اخبار صحة الوالدة الغالية ايه ؟
    اتمني ان تكون في اتم صحة


    اللهم استرنا فوق الارض وتحت الارض ويوم العرض عليك

    مدونتي


    مصحف جميل جدا بعدة اصوات




  20. #180

    تاريخ التسجيل
    May 2012
    المشاركات
    101
    علم الدولة : Users Country Flag

     الجنس :

    معدل تقييم المستوى
    4

    افتراضي

    قسم رائع ومجهود ممتاز
    تسلمى ياحنون
    وأكيد أكيد هنجرب كل الأكلات الطعمة دى


 

 
صفحة 9 من 13 الأولىالأولى 12345678910111213 الأخيرةالأخيرة

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

المفضلات

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.



حماية المنتدى من اكساء هوست